![](termekkep/szamoca/01-szamoca_fold.smpgthumb.jpg)
![](termekkep/szamoca/02-szamoca_Zoli.smpgthumb.jpg)
![](termekkep/szamoca/03-szamoca_viragzas.smpgthumb.jpg)
![](termekkep/szamoca/04-szamoca_kosar.smpgthumb.jpg)
![](termekkep/szamoca/05-szamoca.smpgthumb.jpg)
![](termekkep/szamoca/06-szamoca.smpgthumb.jpg)
![](termekkep/szamoca/07-szamoca.smpgthumb.jpg)
![](termekkep/szamoca/08-szamoca.smpgthumb.jpg)
![](termekkep/szamoca/09-szamoca.smpgthumb.jpg)
![](termekkep/szamoca/10-szamoca.smpgthumb.jpg)
![](termekkep/szamoca/11-szamoca.smpgthumb.jpg)
![](termekkep/szamoca/12-szamoca.smpgthumb.jpg)
![](termekkep/szamoca/13-szamoca.smpgthumb.jpg)
![](termekkep/szamoca/14-szamoca.smpgthumb.jpg)
![]() ![]() |
|
|
|
Szamóca Rovarölő és gombaölő szerek nélkül termeljük szántóföldön, szalma takarással, így lesz az íze utánozhatatlanul zamatos. Szedési idő: május végétől június végéig. |
|
Copyright © Molnargyumolcs 2024
|